VÅRA TJÄNSTER

Vi går mot fler tjänster i näten där inte bara samhällstjänster inom sjukvård, omsorg och trygghet är beroende av nätets driftsäkerhet, utan även tidskritiska tjänster som streamade filmkanaler och TV-kanalernas playutbud. Våra drift- och underhållstjänster erbjuder ett komplett koncept för förvaltning, drift och underhåll av infrastruktur oberoende av teknik – ett helhetsåtagande i världsklass!

Vår driftcentral har alltid öppet

Network Management Center (NMC) är AVISEQs driftcentral. För att ge bästa service har driftcentralen bemanning dygnet runt, året om. NMC har stor vana att hantera drift och övervakning av kommunikationsnät i varierande storlek, nät med blandade teknologier och ofta med höga krav på säkerhet. NMC etablerades 1987 och har sedan 1989 haft öppet dygnet runt, året om.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA:

Jan Nilsson     jan.nilsson@aviseq.se

Charlotta Nordelöf    charlotta.nordelof@aviseq.se

Legacy over IP - LoIP

Nätverken moderniseras i allt högre takt med IP-baserad teknik medan traditionell teknik, så kallad Legacy, går ur tiden. Vi ser att våra kunder får allt svårare att hitta bra kommunikationslösningar för sina vanligen verksamhetskritiska och långsiktiga investeringar som helt eller delvis baseras på just Legacy-teknik.

AVISEQ samarbetar med många olika leverantörer och erbjuder olika lösningar för att du fortsatt skall kunna använda Legacy-teknik men över IP-baserad kommunikation. Vi erbjuder också lösningar inom Service Assurance som innebär att du får full kontroll på vilken kvalitet din Legacy-kommunikation har över de IP-baserade nätverken.

Några av de frågor kring detta som vi kan hjälpa dig att få svar på är:

  • Hur förlänger jag enkelt en E1-förbindelse genom IP-nätverk?
  • Hur transporteras jag mina legacyteknik över IP-nätverk?
  • Hur kvalitetssäkrar jag min Legacy kommunikation över ett IP-nätverk?

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA:

Jan Nilsson    jan.nilsson@aviseq.se   

Per Westman     per.westman@aviseq.se